Gegevens opslaan in het rapport over de werking van het programma

Rapportbestanden bevatten mogelijk persoonlijke gegevens die tijdens de werking van beschermingsonderdelen zoals Anti-Virus voor bestanden, Mail Anti-Virus, Veilig Browsen Anti-Spam zijn verkregen.

Rapportbestanden kunnen de volgende persoonlijke gegevens bevatten:

Het maximale aantal records dat in elk gedeelte van het rapportbestand kan worden weergegeven, is 10000.

Wanneer u de onderdelen Bescherming voor kinderen, Smart Home Monitor en Beveiligingsnieuws gebruikt, verstuurt u de volgende gegevens:

Rapportbestanden worden lokaal opslagen op de computer en worden niet naar Kaspersky verstuurd. Pad naar rapportbestanden: %profielallegebruikers%\Kaspersky Lab\AVP21.16\Report\Database.

Rapporten worden in de volgende bestanden bewaard:

Rapportbestanden worden beschermd tegen onbevoegde toegang als zelfbescherming is ingeschakeld in Kaspersky. Als zelfbescherming is uitgeschakeld, worden rapportbestanden niet beschermd.